Hopp Csilla ÍGY ismerte meg új kedvesét: - Ezt nem fogod elhinni!

Hopp Csilla ÍGY ismerte meg új kedvesét: - Ezt nem fogod elhinni!


L.L. Junior volt párja büszkén vállalja, hogy már nem szingli, sőt, a közösségi oldalára is kitette, hogy kapcsolatban van. Lapunk úgy tudja, Csilla már volt kedvesének is bemutatta szíve választottját, nemrég pedig közös gyermekük, Lacika születésnapját is együtt ünnepelték.

– Csilla egyik barátnőjének a rokona Bence, így ismerték meg egymást. Nagyjából két éve történt mindez, nem sokkal a Dávidkával történt tragédia után. A gyász ideje alatt Bence támogatta, segítette Csillát, a kapcsolatuk pedig lassan szerelemmé alakult – kezdte lapunknak Csilla egyik ismerőse.

– Bence jól kijön Lacikával, és Juniorral is. Nemrég volt a kisfiú születésnapja, amit együtt ünnepelt a két család. Egy étterembe mentek, jól érezték magukat. Csilla és Junior is túllépett a múlton, nyitottak egymás új párjai iránt.

Lapunk megkereste Csillát, ám nem kívánt nyilatkozni új kapcsolatáról. A fodrászként dolgozó Bence több közös fotót is megosztott a közösségi oldalán, amelyek egyikén Csilla egy csodás ékszert visel a gyűrűs ujján, ám nem tudni, hogy az ékesség eljegyzési gyűrű-e. Mint azt Csilla ismerősétől megtudtuk, a szerelmesek egyáltalán nem titkolják, hogy egy párt alkotnak, ám nem szeretnék a kapcsolatukat kirakatba tenni.

L.L. Juniort is megkerestük, de nem kívánt volt párjáról és annak új kedveséről nyilatkozni.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap