Ma, 14 hónappal Balázs Fecó halála után a sírjánál jártunk, ahol EZ a látvány fogadott:

Ma, 14 hónappal Balázs Fecó halála után a sírjánál jártunk, ahol EZ a látvány fogadott:


A koronavírus-járvány miatt rengeteg magyar legendától kellett búcsúznunk, köztük 2020-ban Balázs Fecótól is. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes azonban maradandót alkotott a magyar zenetörténelemben; mi sem bizonyítja ezt jobban, mint síremléke, ami zarándokhellyé változott az Óbudai temetőben – írja a Metropol.

Több korosztály nőtt fel gyönyörű dalain, óriási veszteség volt Balázs Fecó távozása. Rajongói nem is tudják elengedni, sírja az Óbudai temetőben szabályos zarándokhellyé vált. A gyönyörű fekete márványt folyamatosan virágok és mécsesek borítják, nem telik el úgy nap, hogy óriási rajongótábora valamelyik tagja ne látogatna el a Kossuth-díjas énekes végső nyughelyéhez.

Elképesztő szeretet! Virágok és mécsesek borítják Balázs Fecó síremlékét

„Az elmúlt másfél évben többször kilátogattam a sírhoz, és nem volt olyan alkalom, hogy ne találkoztam volna ismerőssel a sírnál. Halottak napján a családdal, zenésztársakkal, technikusokkal is találkoztam ott, akárcsak rajongókkal. Az érték a titka annak, hogy nem felejtik el őt. Nagyon szeretnék hinni abban, hogy a mai világban van igény az igényességre, az igazi teljesítményre, és azt látom, hogy Fecó zenéi csaknem minden korosztályt meg tudnak szólítani a mai napig”– mondta el a Metropolnak Fecó egykori jó barátja, Várkonyi Attila, alias DJ Dominique.


Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap