Még nem láttuk Orbán Viktort ilyen gondterheltnek...SÚLYOS BEJELENTÉST tett, ami minden magyart érint! Az ukrán-orosz háborúról van szó...rossz a helyzet...

Még nem láttuk Orbán Viktort ilyen gondterheltnek...SÚLYOS BEJELENTÉST tett, ami minden magyart érint! Az ukrán-orosz háborúról van szó...rossz a helyzet...


Vlagyimir Putyin elnök elrendelte az orosz nukleáris elrettentő erők fokozott készültségbe helyezését az ukrajnai háború miatt.

Putyin a legfőbb tisztségviselőivel tartott megbeszélésen vasárnap kijelentette, hogy a vezető NATO-hatalmak "agresszív nyilatkozatokat" tettek, miközben a Nyugat kemény pénzügyi szankciókat vezetett be Oroszországgal szemben - közölte a The Washington Post.

Putyin megparancsolta az orosz védelmi miniszternek és a hadsereg vezérkarának, hogy helyezzék a nukleáris elrettentő erőket különleges harci szolgálati rendszerbe.

Ez alaposan átírhatja a jelenlegi háború körülményeit, mivel a Nyugattal szemben fennálló feszültségek nukleáris fegyverek bevetéséhez vezethetnek.

Az orosz vezető korábban minden olyan nemzetet megfenyegetett, amelyek közvetlenül beavatkoznának a háborúba.

Orbán Viktor: "Nem fogjuk engedni, hogy Magyarországot bárki belesodorja ebbe a háborúba!" Egyetértettünk abban, hogy a háború semmilyen konfliktushelyzetre sem jelenthet megoldást.Közösen elítéltük Oroszország háborús lépéseit Ukrajnával szemben, és egységesen szankciók bevezetéséről döntöttünk. (...) Döntöttünk arról, hogy több pénzt kell fordítani azoknak az országoknak a biztonságára, amelyek szomszédosak Ukrajnával, így Magyarországéra is, és több pénzt kell fordítanunk a keleti határvédelemre. (...) Világossá tettem, hogy mi ki fogunk állni Magyarország nemzeti érdekei mellett, és nem fogjuk engedni, hogy Magyarországot bárki belesodorja ebbe a háborúba!" - mondta a miniszterelnök.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS