Rendkívüli!!! A Magyar Honvédség nagyon fontos figyelmeztetést adott ki

Rendkívüli!!! A Magyar Honvédség nagyon fontos figyelmeztetést adott ki


Oroszország nem enged, Ukrajna pedig kitart, ameddig lehet, szóval nem fog egykönnyen lezárulni a szomszédunkban dúló háború.

A friss hírek szerint Vlagyimir Putyin már nukleáris fegyverekkel fenyegetőzik. Az ENSZ-nagykövet Linda Thomas-Greenfield és az Egyesült Államok is elfogadhatatlannak tartja, az orosz elnök ezzel akarja megfélemlíteni az ellenségeit.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményt adott ki, amiből kiderült, hogy 62 ezren léptek be csütörtöktől szombat éjfélig a magyar-ukrán határon Magyarországra. A rendőrség jelenleg teljes kapacitással üzemelteti mind az öt Ukrajnával közös közúti határátkelőhelyet.

Közben a Magyar Honvédség is fontos figyelmeztetést adott ki.

Bármit is tudsz a magyar csapatokról, ne beszélj!”

– állt a Facebookon megosztott fotón.

Most arra kérik a lakosságot, hogy telefonon, e-mailban de legfőképpen a közösségi médiában ne osszanak meg semmi olyat, hol mozognak a magyar csapatok. Az emberek ugyebár szeretik azonnal szétkürtölni, ha valahol katonai jelenlétet észlelnek, és ezt szeretnék visszafogni.

Innentől valószínűleg a Magyar Honvédség sem fog beszámolni a Facebook oldalukon, hogy merre vannak csapatmozgások.Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap