Tápai Szabina és Kucsera Gábor közösen döntött erről! Utoljára fognak együtt szerepelni házaspárként! Ez áll a háttérben:

Tápai Szabina és Kucsera Gábor közösen döntött erről! Utoljára fognak együtt szerepelni házaspárként! Ez áll a háttérben:


Az utóbbi hetekben számos pletyka szólt arról, hogy zátonyra futott Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága, ám egy rövid nyilatkozatot leszámítva egészen idáig nem reagáltak a hírekre. Most a terveik szerint utoljára beszélnek a magánéletükről a Best magazinnak.

Aggodalomra semmi ok, továbbra is együtt van Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Már a beszélgetés elején kiderült, hogy a pletykákkal ellentétben Gábor nem költözött el otthonról, és attól, hogy nem töltenek fel közös képeket közösségi oldalaikra, még tart a házasságuk, együtt vannak.

– Tart, nem váltunk el, és pletykákkal ellentétben még sosem szakítottunk az elmúlt 9 év alatt. A családi állapotunkat nem az tükrözi, hogy van-e rólunk friss közös kép az interneten. Nagyjából másfél évvel ezelőtt megbeszéltük Szabinával, hogy amint Bence első osztályos lesz, kivonjuk a házasságunkat és a családunkat érintő magánjellegű tartalmakat a nyilvános oldalainkról – kezdi Gábor a magazinnak.

Együtt, mégis külön

– A sajtómegjelenéseinket is akkoriban, másfél évvel ezelőtt redukáltuk le, egyedül a ti lapjaitokkal tettünk kivételt Bella érkezésekor – erősíti meg mindezt Szabina. – Elhatároztuk, hogy bár külön-külön továbbra is fogunk szerepelni, számunkra releváns témákban együtt nagy valószínűséggel nem állunk már kamera elé Gáborral. Észrevettük, hogy nincs jó hatással a házasságunkra, ha együtt veszünk részt különféle műsorokban. Olyan harsány stílust váltott ki belőlem az ilyesmi, amit Gábor nehezen viselt, és ami a jelenlegi énemtől nagyban különbözik – folytatja Szabina, aki beismeri, nehéz kihívás ápolni a házasságot, beletemetkeznek a gyerekeikbe, kevesebb idejük marad egymásra, de a humor nagyon sokat segít a mindennapokban.

– Szerintem egy gyerekre nem lehet rátenni a kapcsolat megmentésének terhét. Ha a két fél rosszban van egymással, azt a gyerek is érzi, mert nem hülye, és neki sem jó, ha kényszerből maradnak együtt a szülei. – mondja Gábor, aki arra a kérdésre is őszintén válaszolt, hogy előfordulhat-e, hogy a gyerekeik kedvéért elengedik egymás kezét?

– Igen, de továbbra is jó viszonyban maradnánk, intelligensen tudnánk kezelni a helyzetet. Viszony mi ezt a mélypontot házastársakként szeretnénk megoldani. Már a párkapcsolatunk előtt is barátok voltunk, erős alapra építkeztünk és van miből meríteni - magyarázza Gábor.

Válás helyett újabb házasság

Jövőre lesz 10 éve, hogy összeházasodtak. Jogos a kérdés: mernek-e előre tervezni?

– Miután összeházasodtunk, és nem mentünk el nászútra, azt kértem Gábortól, hogy a tizedik évfordulón vegyen feleségül újra egy fehér homokos tengerparton, egy boldogságkapuban. Őszintén szólva nem gondoltuk komolyan, hogy megér tíz évet a kapcsolatunk, de úgy fest, igen. Ha nem is utazunk el, leszórhatunk fehér homokot a medencénk mellé – cuki lenne: tipegnének az oltár felé a gyerekeink, mi meg vonulnánk utána.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap