Sokkoló hír érkezett Balázs Paliról!

Sokkoló hír érkezett Balázs Paliról!


Éppen 25 évvel ezelőtt lépett először színpadra Balázs Pali, aki a mai napig élénken emlékszik arra a bizonyos békéscsabai koncertre, és nem csak azért, mert az volt az első fellépése. A kétszeres Fonogram-díjas énekes ugyanis súlyos tüdőgyulladás miatt szenvedett, a koncert előtt három nappal még a hangja is elment. Ezeket látta már?

– Sokáig úgy tűnt, le kell mondanom a koncertet, mert lázas beteg voltam három hétig, a koncert előtt három nappal még hangom sem volt – emlékezett vissza a Blikknek Balázs Pali, aki végül a nagy napra legyőzte a betegséget.

Az énekes a YouTube-on indított saját műsort 25 éve veletek címmel, ebben felidézi karrierje fontosabb pillanatait. Legfrissebb műsorában meglepetéssel is készült a nézőknek.

– Elővettem azt a koncertszerelésemet, amiben először léptem színpadra 1997. február 7-én: sárga ing, bőrmellény, farmer. Az első koncertemre vásároltam, és azóta is megtartottam. Most, 25 évvel később újra felpróbáltam, és szerencsére még mindig pontosan illik rám – tette hozzá Pali, aki a sportnak és az egészséges életmódnak köszönhetően harminc éve tartja a 83 kilós súlyát. – Most épp egy kicsit diétázom, mert nem szeretnék pocakot ereszteni, de három évtizede ugyanaz a súlyom, csak egy-két kilónyit mozdul el a mérleg plusz-mínusz irányba.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap