Bekövetkezett, amitől rettegett! Sürgősen orvosi segítségre van szüksége Gáspár Beának

Bekövetkezett, amitől rettegett! Sürgősen orvosi segítségre van szüksége Gáspár Beának


Nem várhat tovább.

Mint már megírtuk, Gáspár Bea és nagyobbik lánya, Evelin cukrászok lettek, amivel olyan plusztudást kaptak, amit Bea a jövőben a receptkönyveiben vagy a tervezett borvacsoráin is kamatoztatni tud majd. Rengeteg édes finomság kerül ki a kezei közül, jogosan merülhet fel a kérdés, hogyan tudja megőrizni ilyen mesés csábítások mellett az alakját.

– A gyomorszűkítő műtétem után nagyjából húsz kilót fogytam. Az értékeim rendbejöttek, a cukrom és a pajzsmirigyem is megfelelő, ám nemrég észrevettem, hogy újra szaladnak fel rám a pluszkilók. Nem mertem még ráállni a mérlegre, de attól tartok, elkezdett kitágulni a gyomrom. Záros határidőn belül fel kell keresnem az orvosomat, Dr. Tizedes Györgyöt, hogy nézze meg, mi okozza a változást. Egyébként ugyanúgy kis adagokat eszem, viszont egyre több ropit fogyasztok, rendesen függő lettem. Van, hogy napi hét csomagot is megszemem, ami sajnos meg is látszik az alakomon – mondja a sorry! magazinnak bánatosan Bea, aki azt is elárulta, hogy óriási változás várható a családjukban: Virág ugyanis elköltözik tőlük, összeköltözik a párjával, Krisztiánnal.

Gáspár Bea nemrég egy életmentő műtéten esett át – rövid idő alatt közel harminc kilót hízott, és komoly betegségek alakultak ki nála: 2017-ben pajzsmirigy-alulműködéssel diagnosztizálták, később pedig cukorbeteg lett. A kétgyermekes édesanyát nemrég megműtötték, a gyomra nyolcvanszázalékát eltávolították, és ezzel nemcsak a felszedett kilókat adja le magáról, hanem gyakorlatilag az életét is megmentette.

A műtét jól sikerült, már most rengeteget fogyott, és bár látszólag jól van, lenne oka a boldogságra, azt csak kevesen tudják, hogy éjszakánként alig bír elaludni a félelemtől, amit a közel egy évvel ezelőtti autóbalesete generál. És ha a borzalmas emlék nem lenne elég, még ott a határozat: ő is hibás volt a karambolban. Győzike felesége az ütközés után teljesen összeomlott, nehezen szedte össze magát, a rendőrségi határozat kézhezvételét követően pedig újra magába zuhant. Bár rendkívül megviselik a történtek, össze kell szednie magát, mert a családja számít rá. De nincs jól.

– Próbálom túlélni ezt az időszakot és mindenben támogatni a szeretteimet. (…) Lassan egy éve nincs autóm, nagyon ritkán vezetek. Attól félek, hogy ha teljesen kiesem a rutinból újra brutális balesetet szenvedek. Éjszakánként nem tudok aludni. Depressziós lettem a történtektől, de már nem tudok sírni, elfogytak a könnyeim… – árulta el a Sorry! magazinnak.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap