Döbbenet mit vettek észre! Putyin jobb karja nem mozog járás közben! EZ az elképesztő oka:

Döbbenet mit vettek észre! Putyin jobb karja nem mozog járás közben! EZ az elképesztő oka:


Már régóta téma a nyugati sajtóban Vlagyimir Putyin különös járása. Az orosz elnök úgy lépdel, hogy közben csak a bal karját mozgatja, a jobb szorosan a törzséhez van zárva, mintha béna lenne. Pedig nem az, csak KGB-tisztként ezt a díszlépést tanulta, és ez olyannyira berögződött nála, hogy nem tudja és nyilván nem is akarja levetkőzni.

Régóta elemzések tárgya a nyugati sajtóban Vlagyimir Putyin furcsa járása. Az orosz elnök alig mozgatja a jobb karját, szemben a ballal, amely úgy leng, ahogy egy normál járással rendelkező emberé. Egy kicsit olyan, mintha a jobb oldala meg lenne bénulva, erről azonban nincs szó, ez csak egy berögződött szokás.



A magyarázat valószínűleg Putyin előéletében rejlik. Az orosz elnök fiatalon 16 évig a KGB tisztje volt, 1985 és 1989 között a drezdai kirendeltségen szolgált őrnagyi rangban, és 1990-ben ezredesi rendfokozattal szerelt le a Cégtől. Nos, a KGB-ben – de nemcsak ott, hanem a Vörös Hadseregben is általában – olyan a díszlépés, hogy közben leszorítják a törzs mellé a jobb karjukat, és ez annyira berögződött Putyinnál, hogy képtelen levetkőzni.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap