Dráma! Felesége jelentette be a lesújtó hírt! Ismét kórházba kellett szállítani a népszerű magyar mulatós sztárt! EZT lehet tudni róla:

Dráma! Felesége jelentette be a lesújtó hírt! Ismét kórházba kellett szállítani a népszerű magyar mulatós sztárt! EZT lehet tudni róla:Nehéz esztendőket tudhat maga mögött Sláger Tibó. Az egész ország által ismert mulatós sztár az elmúlt 11 évben két agyvérzésen is átesett, a második óta pedig emlékezetkieséssel is küzdött.


Egészségügyi problémáin a koronavírus sem segített, a járvány ideje alatt többször is meg kellett küzdenie a betegséggel.

A balszerencse áradat úgy tűnik tovább folytatódik, a Bors információi szerint ugyanis Tibó ismét kórházba került, a lesújtó hírt pedig a zenész felesége is megerősítette, aki szűkszavúan nyilatkozott az előadó jelenlegi helyzetéről.

"Kezd kiszivárogni a hír, azonban többet most nem szeretnék mégsem mondani. A kertünkben találok egyedül nyugalomra. Megpróbálok nem sokat aggódni, de tudom, sokan szeretik őt…" - mondta Tibó kedvese.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!