Hoppá! Szombaton végre megtörténik, amire már az egész ország várt

Hoppá! Szombaton végre megtörténik, amire már az egész ország várt


Jó hírünk van azoknak, akik nem bírják a szürke, hűvös időt, ugyanis szombaton páros lábbal rúgja ránk az ajtót a tavasz

Szombat hajnalban -5 és +3 fok közötti hőmérséklet várható, a Dunántúlon, a Dunakanyar térségében egy kicsit befelhősödik az ég, de az ország nagy részén leginkább derült időre kell számítanunk. Északnyugaton előfordulhat egy kis csapadék, viszont nem kell aggódni, ugyanis elvileg jelentéktelen mennyiségű lesz – kora reggel gyenge, mérsékelt légmozgás várható.

Szombaton napközben folyamatosan csökkenni fog a felhőzet Magyarország felett, a legtöbb helyen kisüt a nap és szép, napsütéses időre lehet számítani, ami azt jelenti, hogy szinte tökéletes lesz az időjárás egy kis túrázáshoz, vagy bármilyen kinti tevékenységhez – amit néhol kicsit megzavarhat egy kis szintén jelentéktelen mennyiségű eső.

Érdemes megjegyezni, hogy a nap végére a keleti, illetve északkeleti szél többfelé megélénkülhet, de még így is +9 és +12 fok között lesz a legmagasabb nappali hőmérséklet, vagyis kifejezetten tavaszias lesz az időjárás.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap