Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy meghalt Ibolya néni.. egy drogos ámokfutó fiatal miatt hunyt el az 58 éves tanárnő.

Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy meghalt Ibolya néni.. egy drogos ámokfutó fiatal miatt hunyt el az 58 éves tanárnő.


A magyar judosport jelentős alakja, a Than Károly Ökoiskola tanárnője múlt vasárnap vesztette életét egy tragikus autóbalesetben.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű autóbaleset történt március 20-án Csomádon, miután egy bedrogozott sofőr frontálisan ütközött egy másik autóval. A járművet vezető 58 éves nő a helyszínen életét vesztette.

A Magyar Judo Szövetség a közösségi oldalán erősítette meg a hírt, Tamási Ibolya, magyar judo világbajnok halt meg a tragikus balesetben. Utasát, Illés Sándor judoedzőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, de a szövetség információi szerint a körülményekhez képest már jól van.

Tamási Ibolya 1984-ben szerezte meg első felnőtt egyéni magyar bajnoki címét, 1987-ben hetedik helyezést ért el az esseni világbajnokságon, abban az évben őt választották a magyar judosport első női Év sportolójának. Pályafutása során tizenegy alkalommal nyerte el a magyar bajnoki címet (ezzel a nőknél az örökrangsor második helyén áll Gránicz Éva mögött), utoljára 2009-ben állhatott a dobogó legfelső fokára - írta weboldalán a Magyar Judo Szövetség.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap