„Kihunyt a fény a szeméből” – a 3 éves kislány megevett egy szalmonellás Kindertojást - ITT vannak a tragikus részletek:

„Kihunyt a fény a szeméből” – a 3 éves kislány megevett egy szalmonellás Kindertojást - ITT vannak a tragikus részletek:


Borzalmas állapotba került egy kisgyermek, miután vett a fertőzött Kinder termékből.

Összetört a szíve egy édesanyának, amikor hároméves kislányának az életéért kellett küzdenie, miután megevett egy szalmonellával fertőzött Kinder csokitojást.

Charlotte Wingfield teljes őszinteséggel számolt be a kis Brooklyn-Mai állapotáról, miután ételmérgezést kapott. Egy fotót is mellékelt, hogy bizonyítsa, mennyire rosszul volt imádott kislánya. Az anyuka elmondása szerint Brooklynnak 39 fokos láza volt, és halott sápadt lett, de a legrosszabb az volt, amikor kihunyt a fény a szeméből. Hozzátette lánya soha életében még nem volt ilyen rosszul.

– Hétfőn annyira rosszul lett, hogy el kellett hoznom az óvodából. Én is beteg voltam a múlt héten, így csak arra tudtam gondolni, hogy elkapta az én hasi fertőzésemet. A láza 39 fok fölé szökött és nehezen tudtam felébreszteni. Tudtam, hogy valami nincs rendben, és beszéltem a háziorvossal. Három nappal később kiderült, hogy szalmonellája van, egy vasárnap megevett Kinder csokitojástól – árulta el Charlotte. Az édesanya hozzátette, hogy a kis Brooklyn-Mai 96 óra alatt mindössze 12-14 órát volt ébren, és amikor ébren volt, olyan volt, mintha nem is lett volna ott.

– Kihunyt a fény a szeméből és élettelenek tűnt. Szívszorító volt látni, ahogy az én általában tüzes, kalandvágyó és nagyon aktív kislányom a teljes ellentéte mindannak, ami általában szokott lenni – mondta szomorúan Charlotte.

Mint arról korábban a Bors is beszámolt, a Ferrero csokoládégyártó cég világszerte felhívta a figyelmet, hogy ne fogyasszák el bizonyos termékeiket, amik valószínűleg szalmonellával fertőzöttek. A visszahívásra rendelt termékekről a Nébih is kiadott egy listát:

A Ferrero Magyarország Kereskedelmi Kft. tájékoztatása alapján hazánkban eddig az alábbi azonosító adatokkal rendelkező termékek érintettek a visszahívásban:

Kinder Schokobons 46g, 125g, 200g, 300g,
Kinder Surprise Maxi 100g,
Kinder Mix 198g,
Kinder Maxi Mix 133g,
Kinder Mini Eggs 250g,
Kinder Happy Moments 133g, 162g, 347g

A minőség-megőrzési időt kell figyelni!

A Ferrero azt is közölte, hogy felfüggesztették az arlon-i üzem működését, amelyet csak akkor nyitnak majd meg újra, ha a hatóságok igazolják a tisztaságát – írja a Daily Star.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap