MOST ÉRKEZETT: Orbán Viktor rendkívüli üzenete az állampolgárokhoz:

MOST ÉRKEZETT: Orbán Viktor rendkívüli üzenete az állampolgárokhoz:


Orbán Viktor: Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszolgáljuk a bizalmat “Köszönetet kell mondanom a magyar választópolgároknak” – kezdte bejegyzését a miniszterelnök a közösségi-oldalán. Külön megemlítette a határon túli magyarokat is. Orbán Viktor a győzelem éjszakáján elmondott beszédéből idézett, annak több gondolatát osztotta meg most a közösségi oldalán.

– Hatalmas győzelmet arattunk. Akkorát, hogy még a Holdról is látszik, de Brüsszelből egészen biztosan. Jó mulatság, férfimunka volt, jó volt Veletek harcolni, mindenkinek köszönöm, amit beletett ebbe a győzelembe – hangsúlyozta Orbán Viktor, majd hozzáfűzte:

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, az üdvözleteket, a bátorításokat, a hátba veregetéseket, a munkaórákat, és akik imádkoztak értünk, azoknak pedig külön is köszönöm, hogy gondoltak ránk.

– Külön köszöntöm a ránk határon túlról figyelő magyarokat. Köszönjük, hogy segítettek, mert így kaptunk egy esélyt, hogy mi is segíthessünk nekik. Mindenekelőtt köszönetet kell mondanom a magyar választópolgároknak. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszolgáljuk a bizalmat, amit tőlük kaptunk. Köszönetet szeretnék mondani az önkénteseinknek. Több mint százezer önkéntes dolgozott velünk a kampányban az elmúlt hónapokban. Köszönjük nekik! Nem robotok, nem zsoldosok, hanem önkéntesek, akik szeretik a hazájukat, és ezért hajlandóak voltak vállalni a kockázatot és a nehéz munkát – zárta bejegyzését Magyarország miniszterelnöke.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!