Gyászol a magyar zenei világ! Újabb legendától kell búcsúznunk! Halálhírét fia is megerősítette!

Gyászol a magyar zenei világ! Újabb legendától kell búcsúznunk! Halálhírét fia is megerősítette!


Meghalt idősebb Éliás Gyula, értesült a Blikk. Éliás Gyula a legelső magyarországi lemezlovas generáció tagja volt, és munkásságáért életműdíjban is részesült. A legendás lemezlovas halálhírét fia is megerősítette.

Közösségi oldalán nem sokkal ezelőtt ifjabb Éliás Gyula is megerősítette, hogy édesapja elhunyt.

Fotó: Facebook

A szintén zenész fiú nemrég beszélt arról lapunknak, hogy édesapja korábbi autóbalesete miatt gondozásra szorul. Ugyanis a baleset okozta legsúlyosabb sérüléséből hiába épült fel, a frontális ütközés nem múlt el következmények nélkül, így kora és egészségi állapota miatt most idősek otthonában él.

– Édesapám még 2006-ban szenvedett súlyos autóbalesetet. Egy frontális ütközés következtében gyakorlatilag leszakadt mindkét lába, amit az orvosok ugyan vissza tudtak varrni, és később még járni is újra megtanult, ám a gyógyulása hosszú időt vett igénybe – mesélte korábban lapunknak az énekes.

– Egészen addig nem sok időt tudtunk együtt tölteni, mert a szüleim még kisgyerekkoromban elváltak, az édesapám pedig hajnalig keverte a zenét a diszkókban, így ritkán találkoztunk. A baleset után én ápoltam az akkori feleségemmel együtt. Rengeteg időt töltöttünk egymással, akkor tanultam meg főzni, s édesapám elárulta a híres lecsóreceptjét is. Ekkor ismertük meg igazán egymást, addig nem volt szoros apa-fia kapcsolatunk, onnantól azonban minden megváltozott.


Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap