Ma temetik Berki Krisztiánt. Ezek a hírességek nyugszanak a 31-es parcellában - Itt temetik el ma a 41 évesen elhunyt Berki Krisztiánt.

Ma temetik Berki Krisztiánt. Ezek a hírességek nyugszanak a 31-es parcellában - Itt temetik el ma a 41 évesen elhunyt Berki Krisztiánt.


Ma délután vesznek örök búcsút szerettei a tragikusan fiatalon elhunyt Berki Krisztiántól. "Kérjük mindazokat, akik kegyeletüket szeretnék leróni és utolsó útjára elkísérni, fehér ruhában érkezzenek" - üzente korábban Berki Mazsi azoknak, aki szeretnék leróni kegyeletüket a Farkasréti temetőben 14.30-kor. A médiaszemélyiség édesanyja szerint ez Krisztián kívánsága volt. A Blikk úgy tudja, Berki Krisztiánnak hamvasztásos temetése lesz, ugyanakkor földi maradványait nem urnában helyezik végső nyugalomra.

Berki Krisztián sírhelye körül olyan hírességek nyugszanak, mint Lakatos Gabriella Kossuth-díjas táncművész, Szirtes Ádám Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész, Fülöp Viktor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas táncművész, Latabár Kálmán Kossuth-díjas színművész, érdemes és kiváló művész, öccse Latabár Árpád, színész, Hankiss Elemér Széchenyi-díjas magyar szociológus, filozófus, értékkutató, irodalomtörténész, a Magyar Televízió egykori elnöke és Torgyán József politikus és ügyvéd, egykori földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter. (A közvetlen közelben Szabó Gyula a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész).

1 / 6 A 31-es parcellában sok híresség nyugszik Fotó: Ringier/ Oláh Csaba

2 / 6 Szirtes Ádám színművész Fotó: Ringier/ Oláh Csaba


3 / 6 A Latabár család több művész tagja Fotó: Ringier/ Oláh Csaba

4 / 6 Tudósok és politikusok sírhelye is van a 31-es parcellában Fotó: Ringier/ Oláh Csaba

5 / 6 Lakatos Gabriella táncművész nyughelye Fotó: Ringier/ Oláh Csaba

6 / 6 Szabó Gyula színművész síremléke is a közelben van Fotó: Ringier/ Oláh Csaba

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS