Most érkezett! Berki Krisztiánt nem csak a szívleállás vitte el? Belegondolni is rossz abba, hogy még mibe halt bele!

Most érkezett! Berki Krisztiánt nem csak a szívleállás vitte el? Belegondolni is rossz abba, hogy még mibe halt bele!


Berki Krisztián halála: Három dolog vezethetett idáig
Az egész országot megrázta, hogy ilyen fiatalon, tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián. Igaz, a toxikológiai jelentés még nem került nyilvánosságra, a barátok tudni vélik, mitől szakadt meg a szíve.

Se pénz, se egészség
Először is az anyagi helyzete. A luxusélet ugyanis csak látszat volt, barátai szerint Berkinek a halálakor anyagi gondjai voltak. Ugyanakkor a kirakatot fenn kellett tartani, amit csak úgy sikerült elérnie, hogy az általa igénybe vett szolgáltatásokért nem fizetett, hanem csak a közösségi oldalain reklámozta azokat. Másodszor az egészségével is komoly gondok voltak. Bár kinézetre ő volt a megtestesült egészség, folyamatosan 200-as vérnyomással küzdött, és a vércukra sem volt rendben. Miközben rendszeresen szedett különböző, a testépítők körében elterjedt szteroidokat, hisz Berki soha nem is rejtette véka alá, hogy nem csupán a természetnek és kitartásának köszönheti figyelemre méltó izomzatát, többször is nyíltan beszélt szteroidhasználatáról. Sőt, egy tévéműsorban arról is őszintén vallott, hogy a szteroidhasználat már libidójának is a rovására ment.

Viharos, őrült szerelem volt
Ám a harmadik tényező volt talán a legfontosabb az őt ismerők szerint: a magánéleti boldogtalanság. Ugyan eleinte boldogok voltak Mazsival – majd a kislányukkal –, ám Berki barátai arról suttognak, hogy lélekben még nem igazán tudta elengedni Pamelát. Nehezen viselte, hogy nem ő hagyta el, hanem a csinos influenszer adta ki végérvényesen az útját. Azt meg végképp nem tudta megemészteni, hogy hajdani nagy szerelme már egy másik férfi oldalán boldog.

Mazsit nagyon szerette, és ezt mindig hangsúlyozta is. De ugyanakkor a lelke mélyén nem engedte el még Pamelát sem. Őrült, viharos szerelem volt az övéké, ami mély nyomokat hagyott a lelkében – mesélte egy barát.

Figyelj: én el foglak téged hagyni…
- Amikor lefújtuk az esküvőt, én közöltem a Krisztiánnal, hogy figyelj, én el foglak téged hagyni, kivettem egy lakást, még három hetem van a költözésig - nyilatkozta anno Pamela.

Ő ezután könyörgött a bocsánatomért: elhalmozott virágcsokrokkal, és kérte, hogy ne költözzek el. De a történtek után én már nem is veszekedtem vele. Akkor már nem volt visszaút!

Volt egy időszak, amikor megfogadtam: nem szólok neki semmiért, ami szerintem nem fér bele egy párkapcsolatba. De azokat velem sorra elkövette, és én akkor mondtam ki véglegesen, hogy szakítok.

De Krisztián feltehetően soha nem gondolta volna, hogy Pamela ezt meg is teszi. Pedig megtette, és a barátai szerint Krisztián ezt élete végéig nem tudta feldolgozni. Úgy ment el, hogy két nő is volt a szívében: Mazsi és Pamela…

Éppen békültek?

Hogy nem volt boldog a magánélete, mi sem jelezte jobban, mint hogy Berki a halálakor egy ideje már külön élt Mazsitól. Ugyanakkor a nő szerint igyekeztek rendbe hozni kapcsolatukat, állítólag éppen aznap este randiztak volna újra. És közösségi oldalán közzétett megható búcsúja is ezt sugallta.

A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak - kezdte rövid üzenetét, amelyet így írt alá: Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged.

Berki Krisztiánt itt helyezik végső nyugalomra
Május 26-án mondanak végső búcsút a hónap elején elhunyt Berki Krisztiántól. A temetésre kora délután kerül majd sor.

Teherautó viszi a murvát, sírgondozók sürögnek a Farkasréti temető 31-es parcellájának egyik sírhelye körül. Az ország egyik legszebb fekvésű sírkertjében sosem áll meg a munka, de most mintha különös ügygonddal rendeznék a területet. Nem titok, hogy csütörtökön kora délután ide helyezik örök nyugalomra Berki Krisztiánt – írta meg a Bors.

A celeb május 6-án halt meg drámai körülmények között. A focikapusból lett médiasztár mindössze 41 évesen távozott az élők sorából, és bár hivatalos halálokot még nem közöltek, a kiszivárgott információk arra engednek következtetni, hogy a szíve nem bírhatta a szteroidok és egyéb kemikáliák sokaságát. Krisztián lakásában a rendőrség drogokat is talált, ezzel összefüggésben pár nappal ezelőtt egy dílert őrizetbe is vettek.

A bulvárhős halála mélyen megrázta a környezetét. Felesége, Mazsi a mai napig nem tudta lelkileg összeszedni magát, a kislánya ellátásában az édesanyja és a barátok segítenek neki. Összetört Berki nagyobbik lánya, Zselyke is, aki talán sosem heveri ki, hogy ő találta meg a halott édesapját azon a tragikus napon.


A művészparcella mellett, a Farkasréti temető egyik legszebb részén helyezik örök nyugalomra Berki Krisztiánt Fotó: Bors

A búcsúztatóról Krisz­tián felesége, Mazsi rendelkezett, így esett a választás a Farkasréti temetőre, annak is az egyik legszebb parcellájára.

„Az én édesanyám is itt nyugszik, ez az egyik legszebb része ennek az egyébként is gyönyörű temetőnek” – mondta a Bors munkatársának egy gyászoló asszony, aki érdeklődve nézi az előkészületeket.

Fotó: Bors

„Gondoltam, hogy valami híresség pihen majd itt, mert nagy a sürgés-forgás” – tette hozzá.

Berki Krisztiántól május 26-án, csütörtökön, 14.30-kor vehetnek végső búcsút azok, akik szerették és tisztelték őt. A lap információi szerint több híresség is tervezi, hogy elmegy búcsúzni, hiszen „A Berki” – ahogy Krisztián nevezte magát – többekkel ápolt szoros barátságot.

címlapfotó:illusztráció!

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS