Schobert Norbi megszólalt, EZÉRT viselte Berki temetésén, de bár hallgatott volna... A magyarázatát ízekre szedték és még jobban beleálltak az emberek

Schobert Norbi megszólalt, EZÉRT viselte Berki temetésén, de bár hallgatott volna... A magyarázatát ízekre szedték és még jobban beleálltak az emberek


Sokan kritizálták a Berki Krisztián temetésére felvett mintás pólója miatt: az Origónak elmondta, hogy nem érti, miért téma ez.

Mint írtuk, rengeteg komment érkezett, olvasók százai reagáltak arra, hogy Schobert Norbi fehér, de mintás pólóban ment csütörtökön Berki Krisztián temetésére. Más ruhájával senki nem foglalkozott, de a tréner választása sokaknak nem tetszett, ugyanakkor mások azzal védték, hogy nem a külsőség számít.

Az Origo megkeresésére Schobert Norbert elmondta, hogy barátok ugyan nem voltak, de haverok igen. A legbátrabb páros című TV2-es reality különböző évadjaiban szerepeltek, ott nem lehettek riválisok, de A Nagy Duett negyedik évadjában, 2016-ban már egyszerre szerepeltek. Nem is rosszul: Schobert Norbi ötödik lett Keresztes Ildikó oldalán, Berki Krisztián pedig hatodik, Fésűs Nelly partnereként, azaz egy hét különbséggel távoztak a show-ból.

"Barátok nem, de haverok voltunk. Utaztunk is együtt, voltunk egymásnál vendégségben. A pólós témához pedig nem tudok mit hozzátenni, ezt nem tudom értelmezni... nem mindenki volt fehérben, volt, aki fekete ruhában vagy színes kosztümben jelent meg" - zárta le a kérdést.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap