1 PERCE ÉRKEZETT: Szörnyű, ami történt a négyéves kislányt szállító busz sofőrjével. Ha hibázott, ha nem, akkor sem EZT érdemelte!

1 PERCE ÉRKEZETT: Szörnyű, ami történt a négyéves kislányt szállító busz sofőrjével. Ha hibázott, ha nem, akkor sem EZT érdemelte!


Kiegyensúlyozott emberként ismerték azt a buszsofőrt, akinek a járművében ott maradt egy tomajmonostorai óvodás kislány, aki később a kórházban életét vesztette.

Információk szerint a sofőr a történtek után idegösszeomlást kapott, jelenleg pszichiátrián kezelik.

A rendelkezésre álló információk szerint a négyéves kislányra már eszméletlen állapotban találtak rá. Végül pénteken a kórházban életét vesztette. Válságos állapotban szállították kórházba, napokig küzdöttek az életéért. A buszvezető egyik ismerőse a Tényeknek elmondta, hogy a férfit kiegyensúlyozott embernek ismerték meg, akinek semmilyen káros szenvedélye nem volt. Úgy tudni, a sofőr másodállásban is személyszállítással foglalkozik, és röplabdaedzőként is dolgozik.

Az ismerős elmondása szerint a férfi teljesen összeomlott a történtek miatt. Az ügyben büntetőeljárás és fegyelmi vizsgálat is indult, a rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz.És itt egy nagyon fontos észrevétel! Érdemes megfogadni ezt a tanácsot:


Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS