ERRE kell készülni! Jön a nagy leállás júliusban a Vodafone-nál - Mutatjuk a részleteket:

ERRE kell készülni! Jön a nagy leállás júliusban a Vodafone-nál - Mutatjuk a részleteket:


A Vodafone ügyfelei informatikai átállás miatt július 11-16. között csak korlátozottan tudnak majd ügyeket intézni, az otthoni és mobil alapszolgáltatások azonban akkor is zavartalanul működnek - közölte a vállalat hétfőn.

A tájékoztatás szerint a szolgáltató a hatékonyabb, egységesebb ügyfélkiszolgálás érdekében végez informatikai átállást, ami Vodafone-UPC integráció utolsó lépése.

Arra kérik az ügyfeleket, hogy szükséges ügyeiket intézzék el még az átállás előtt.

Időben értesítik az ügyfeleket
Az ügyfeleket több csatornán keresztül közvetlenül értesítik a változásokról, továbbá az ügyfelek az átállással kapcsolatos naprakész tájékoztatást (többek között az átállás előtti javasolt teendőket, illetve az említett időszakban el nem érhető funkciók listáját, valamint az előfizetők részére készített, az átállást támogató segédleteket) az erre a célra létrehozott aloldalon érik el.

Az átállásra való felkészüléssel összefüggésben

egyes, vezetékes szolgáltatásokhoz kapcsolódó ügyintézésekre már június 24-től csak korlátozottan lesz lehetőség,

ezért amennyiben új vezetékes szolgáltatást vagy médiaeszközt szeretnének megrendelni, azt június 23-ig vagy személyesen az üzletekben július 7-ig tehetik meg. Hasonlóan a meglévő vezetékes szolgáltatás másik címre való áthelyezését is június 23-ig kérhetik az ügyfelek.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS