Így néz ki most Berki Krisztián sírja. A látvány több, mint szívszorító - Mutatjuk

Így néz ki most Berki Krisztián sírja. A látvány több, mint szívszorító - Mutatjuk

A kép illusztráció
Május 26-án, azaz nagyjából másfél hete temették el a lassan egy hónapja tragikusan fiatalon elhunyt Berki Krisztiánt. Az egykori médiaszemélyiséget a Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra, utolsó útjára nagyon sokan kísérték el. A gyászolók - eleget téve Krisztián kívánságának - fehér ruhában jelentek meg a búcsúztatón, és fehér virágokat, koszorúkat helyeztek el a síron.

A Bors kíváncsi volt arra, hogy milyen állapotban lehet most Berki Krisztián végső nyughelye, és a látvány több, mint szívszorító volt. A fehér virágok és koszorúk mellett egy vörös rózsát is találtak a síron, a gyönyörű növények közül azonban már számos elhervadt egy kicsit a nyári meleg miatt.

A portál megkereste Krisztián édesanyját, Júlia asszonyt, hogy megtudják, mikor kerül a helyére a sírkő, és pontosan hogy fog kinézni. A gyászoló édesanya elmondta, hogy bár vannak elképzelések, de sem ő, sem Mazsi nincs még olyan lelki állapotban, hogy erről tudjanak egyeztetni.

„Még nem hoztuk meg a döntést, de az biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez. Viszont az az igazság, hogy Mazsival még nem beszéltünk erről, még képtelen vagyok egyeztetni a fiam sírkövéről. Lelkileg ahhoz még nem vagyunk elég erősek, bár csütörtökön meglátogatott engem. Az unokámat, Emma Katerinát is elhozta”

- fogalmazott Júlia asszony.

Ha a gyászoló család az általános eljárás szerint fogja felállítani a sírkövet, akkor csak a temetés után, nagyjából három hónappal később helyezhetik el a síron. Ugyanis a felásott földet hiába egyengetik el a temetés után, meg kell várni, amíg természetes módon leülepedik és összetömörödik. Ha ezt nem várjuk meg, akkor a sírkő a föld további mozgása miatt megsüllyedhet, és megdőlhet. Ilyesmire gyakran láthatunk példát az ország temetőiben. Szakemberek ilyenkor azt javasolják, hogy a családtagok várjanak akár egy évet is a sírkő megrendeléssel.

A fotót itt tudod megnézni: borsonline.hu

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS