Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Bence autóbalesetben szörnyethalt a mai napon !

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Bence autóbalesetben szörnyethalt a mai napon !


Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy Bence autóbalesetben szörnyethalt a mai napon ! Mivel a MÁV tájékoztatása szerint ma reggel jól működött a fénysorompó, és piros jelzést mutatott, egyelőre nem tudni, mi okozta R. Bence tragikus halálát. A Blikk is megírta, hogy ma reggel Cegléden, a Dohány utcai vasúti átkelőben egy 17 éves fiatalember mikrobuszával a Nyugati pályaudvarra tartó Torontál InterCity elé hajtott. A fiatal a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A baleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A Ceglédi Panoráma úgy tudja, a tragédia ifjú áldozata, R. Bence a közelben élt, így rendszeresen közlekedett a helyszínen. Mivel a MÁV tájékoztatása szerint ma reggel jól működött a fénysorompó, ami piros jelzést mutatott, egyelőre nem tudni, mi okozta a tragikus balesetet.

Nem mehettél el, testvérem

– írta a mindössze 17 éves fiatal testvére a Facebookon.

„Kedves ismerőseim! Egyetlen Kisöcsém ma felköltözött az angyalok közé. Kérjük szépen, hogy ne hívogassák Édesanyámat!” – kérte a fiatal nő a Ripost szerint.

A Ceglédi Panoráma emlékeztet, hogy ugyanezen a helyszínen legutóbb 2021. április 21-én egy idős nőt gázolt el a Nyugati pályaudvarra tartó Feszty InterCity. Az átkelő sajátossága, hogy több vágányon kell a közlekedőknek átkelniük, s az egyiknél jelzőkaros sorompó is van, néhány méterre pedig jelzőlámpa található. Az átjárót leginkább helybéliek, illetve a Bürgeház dűlőben dolgozók használják, akik figyelmét megoszthatja ez a sajátosság.

Forrás

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap