Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,Máté a mai napon hirtelen rosszul lett és meghalt

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,Máté a mai napon hirtelen rosszul lett és meghalt


Hatvan – Elájult, kifordult a padból, majd meghalt egy 14 éves fiú a hatvani Kossuth Lajos Általános Iskolában. A hetedik osztályos tanulóhoz, Mátéhoz három mentőegység is érkezett, emiatt a városban pánikszerűen elterjedt a hír, hogy több diákot is nagy baj érhetett az intézményben.

Nem sokkal az első tanítási óra megkezdése előtt esett le Máté a tanterem padlójára az iskolapadból. Két tanár is megpróbálkozott az újraélesztésével, de a 7.A osztályos gyerek már nem reagált semmire. Több mentőállomásról is elindult egy-egy rohamkocsi a gyermek segítségére, s a mentőautóktól az iskola előtti tér nehezen volt megközelíthető.

Gyászol a hatvani Kossuth Lajos általános iskola

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a tizennégy éves hatvani fiú újraélesztését a kiérkező mentőegységek emelt szintű beavatkozás keretében vették át. Az ellátásba egy gyermekrohamkocsi orvosa is bekapcsolódott, s hosszan küzdöttek a beteg életéért, de már nem lehetett megmenteni a fiút. A halál okát igazságügyi orvoszakértői vizsgálat állapíthatja majd meg.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a Blikk kérdéseire elmondta, az ügyben semmiféle rendőri intézkedés, még területlezárás, helyszínbiztosítás sem történt. A rendőrség tudomása szerint természetes halált halt a gyermek, amit a halál beálltát megállapító helyszíni orvosi szakvélemény is megállapított, így jelenleg sem közigazgatási, sem büntetőjogi eljárás nem indult az ügyben. Ha a boncolás közben kiderülne, a fiú mégsem betegség miatt vesztette életét, a rendőrség is bekapcsolódik a vizsgálatba.

A Blikk információi szerint a hatvani téglagyári városrészben lakó Máténak több súlyos betegsége is volt. Az egyik hatvani ismerőse szerint vérnyomás- és súlyproblémákkal küzdött, s meg nem erősített információk szerint a rosszulléte előtt energiaitalt is fogyasztott.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS