Mazsi próbál visszatérni régi életéhez! IDE vezetett az első útja:

Mazsi próbál visszatérni régi életéhez! IDE vezetett az első útja:


Mattesz Csilla rövid időn belül másodszor veszít el egy szívéhez közel álló ismert személyt tragikus hirtelenséggel. Nagy szerelmétől, Gesztesi Károlytól sem tudott elbúcsúzni.

Először Natit vitte el Krisztián a Mattesz Csilla, víziterapeuta egyik nyári táborába, ahol a szülőknek nem kell jelen lenniük, az apuka mégis ott maradt segédkezni, mert magával ragadta a gyerekek társasága. Csillát meglepte, hogy ismert ember létére ennyire jól érezte magát köztük.

Az úszóoktató rövid időn belül másodszor veszít el egy szívéhez közel álló ismert személyt tragikus hirtelenséggel. Nagy szerelmétől, Gesztesi Károlytól sem tudott elbúcsúzni.

- Szerdán találkoztam utoljára Krisztiánnal, akkor jött el hozzám babaúszásra a kis Emmával. Akkor ölelt meg utoljára. Én a Gesztesi Karcsit öleltem, ő pedig az anyát látta bennem ilyenkor. A sors fintora, hogy amikor Karcsi utoljára hívott nem vettem föl a telefont. Szerdán este hívott Krisztián, de akkor már aludtam. Amikor pénteken Mazsi húga elmondta, hogy megállt Krisztián szíve, sokkot kaptam, majd zokogva dobtam egy hátast a vízbe - mesélte Csilla a HOT magazinnak.

Csilla jól ismerte a házaspárt, Natika után a kis Emmát is rendszeresen vitték hozzá babaúszásra. Mazsi a férje halála óta sem adta fel ezt a minden szempontból jótékony terápiás foglalkozást.

– Neki most a kislánya ad erőt. A héten már elhozta a foglalkozásra. Az első találkozásunkkor nem beszéltünk, két percig zokogtunk szótlanul. Nagyon szomorú, le van fogyva, az energiái teljesen kizárnak mindenkit. Mazsi nagyon szerette Krisztiánt, jól tudta kezelni a szeretetéhségét. Ha vitáztak, sokszor közvetítettem köztük. Krisztián mindig azt mondogatta: „Csilla néni, mondd meg a feleségemnek, hogy szeretem!” - mesélte az úszóoktató.

Csilla bizakodóan látja az özvegy jövőjét, de szerinte fontos, hogy a szerettei is támogassák.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap