Most érkezett: fellépése után hirtelen összeesett a legendás énekes, már nem tudták megmenteni

Most érkezett: fellépése után hirtelen összeesett a legendás énekes, már nem tudták megmenteni


Felfoghatatlan tragédia.

Rossz hír érkezett. Életének 54. évében váratlanul elhunyt a népszerű énekes, Krishnakumar Kunnath. A bollywoodi legenda Kolkatában koncertezett, amikor is hirtelen rosszul lett. A fellépést még minden erejét összeszedve végigcsinálta, hiszen nem akarta cserben hagyni a rajongóit, akik nagyon hosszú utat tettek meg, hogy láthassák őt.

Ám amikor visszament a hotelszobába, akkor azonnal összeesett. Hiába riasztották hozzá a mentőket, már késő volt. A rendőrség egyelőre vizsgálja az ügyet, mert az Arts&Culture magazin értesülései szerint az énekes holttestén külsérelmi nyomok látszottak.

Kunnath utolsó fellépésének videója azóta már bejárta a netet. Rajongók százai búcsúznak az énekestől, aki nagyon korán ment el. A videófelvételen az is látható, hogy az énekes tényleg nincs jó, nagyon izzadt, miközben arra panaszkodott, hogy rettenetesen fázik.

Az énekestől még India miniszterelnöke is megemlékezett:

"Szomorúan vesszük tudomásul a népszerű énekes, Krishnakumar Kunnath halálát, akit mindenki csak KK-ként ismert. Dalaival rengeteg érzelmet tudott közvetíteni, így szinte minden generációt meg tudott szólaltatni. Emléke örökre itt marad velünk dalainak révén. Őszinte részvétem a családnak és a rajongóknak."



Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap