Szörnyű hír jött a Balatonba fulladt fiatalok szüleiről 😢

Szörnyű hír jött a Balatonba fulladt fiatalok szüleiről 😢


Sokkot kaptak a Balatonba fulladt kamaszok szülei

Második napja keresik, de nem találják a Balatonvilágosnál megfulladt kamaszfiúkat.

Balatonvilágosnál, pár száz méterre a parttól a vízbe fulladt egy 17 és egy 18 éves fiú. Harmadik társukkal egy szörfdeszkával mentek a vízbe, de amikor visszaindultak a part felé, nagy baj történt.

Két fiú elmerült a habokban, társuk kétségbeesve kiáltozott segítségért. Egy csónakban ülő férfi evezett a túlélőhöz és vitte ki a partra, ő riasztotta a rendőrséget. Eközben egy közelben lévő másik csónakos az elmerült fiúkat próbálta megtalálni.

“Hozzájuk siettem, és bementünk a helyszínre. Addigra a harmadik fiút egy másik hajó már kimentette – nyilatkozta Horváth Gergely az rtl.hu-nak.

Az elsődleges információk szerint a tragikus sorsú fiúk egyike kőművesnek, a másik hegesztőnek tanult. Holttestüket szombat este óta nem találják. Mindketten Bódvalenkén laktak. Az egyikük édesapja a tragédia hírére rokonaival autóba pattant és a helyszínre sietett. Vasárnap idegőrlő várakozás kezdődött számára, a parton várta, hátha mégis életben van a fia.

“Kilenc órakor tudtuk meg este, és kocsival jöttünk rögtön, 400 kilométert… ” – mondta a gyásztól megtört apa. Hozzátette: már nem számít rá, hogy a fia élve előkerül.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap