Szörnyű tragédia történt éjjel Dombóváron

Szörnyű tragédia történt éjjel Dombóváron


A helyszínelés végéig szünetel a vonatforgalom Döbrököz és Dombóvár között, a baleset körülményei egyelőre nem ismertek.

Rövid időn belül újabb vonatgázolás történt, ezúttal a dombóvári állomás közelében, ahol egy tehervonat ütött el egy embert. A MÁVINFORM tájékoztatása szerint hajnalban történt a gázolás, és várhatóan kora reggelig emiatt szünetel a vonatforgalom Döbrököz és Dombóvár között.

Ezen a szakaszon pótlóbusz szállítják az utasokat, a busz várhatóan 5:40-kor indul Dombóvár állomásról. A baleset és az átszállások miatt a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon hosszabb eljutási időkre lehet számítani.

A police.hu hivatalos közleménye: egy gyalogost ütött el a tehervonat nyílt pályán Dombóvár térségében. Bejelentés érkezett 2022. június 6-án 2 óra 55 perc körüli időben, hogy Dombóváron a VI. utca és a vasútállomás közötti vasúti nyílt pályán egy, az éppen az állomásra beérkező tehervonat elütött egy nőt, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az eset körülményeit a Dombóvári Rendőrkapitányságon vizsgálják.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap