Delhusa Gjon mindent elvesztett

Delhusa Gjon mindent elvesztett


Teljes csőd, Delhusa Gjon képtelen felfogni a történteket.

Néhány nap alatt a felére csökkent a Pénzt vagy éveket nézettsége. A 27. héten még közepesen futott, de kedden már gyenge számokat produkált, a hét további részében pedig egészen kiábrándító, már-már katasztrofális nézettséget mutatott. Úgy tűnik, Kasza Tibi showműsorának 4. évada már a kutyát sem érdekli, a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban hatalmasat zuhant mindössze néhány nap alatt.

Ennek ellenére a TV2 továbbra is sugározza az új adásokat, legutóbb Csepregi Éva és Delhusa Gjon próbálta meg megtippelni vadidegenek életkorát, és elvinni a 10 millió forintos fődíjat. Ez azonban nekik sem sikerült, már a döntő előtt elbukták az összes pénzüket. Pedig eleinte jól játszottak: több körön keresztül csak egy-egy életéveket tévedtek, aztán az utolsó fordulóban 10 évvel öregebbnek tippelték meg a vendég életkorát, ami aztán a teljes csődöt jelentette számukra.



Mindazonáltal Gjon és Éva nem távoztak üres kézzel, hiszen az egyik körben 75 ezer forint bónuszt gyűjtöttek be egy telitalálattal. Kasza Tibi szerint ez az összeg elég egy romantikus vacsorára, és Gjon végül el is hívta a Neoton Família énekesnőjét.



A Pénzt vagy éveket szerdai adásában Békefi Viki és Feng Ya Ou lesznek a sztárjátékosok, az adás reklámjából kiderül, hogy a Sztárban Sztár leszek! szerelmespárja konfliktusairól és terveiről is lehull a lepel.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap