Gyász! Megtalálták az Árpád hídnál a Dunában elmerült 11 éves fiú holttestét - ITT vannak a tragikus részletek és FOTÓK:

Gyász! Megtalálták az Árpád hídnál a Dunában elmerült 11 éves fiú holttestét - ITT vannak a tragikus részletek és FOTÓK:

Fotó: Fuszek Gábor

Megtalálták a kisfiú holttestét, aki kedd délután merült el a Dunában az Árpád hídnál. A szülők végig a helyszínen voltak és reménykedtek, ám a mentőcsapatok sajnos már nem tudtak segíteni.

A Blikk is megírta, hogy kedden délután elmerült egy 11 éves fiú a Dunában. A gyerek keresése miatt órákra lezárták a budai alsó rakpartot a Margit híd–Mozaik utca–Hajógyári-sziget K-hídja szakaszon.

A rendőrökhöz a bejelentés kedden fél 5 után nem sokkal érkezett, hogy Budapesten, a Slachta Margit rakparton, az Aquincum Hotel magasságában egy kisfiú elmerült a Dunában. A Dunai Vízirendészet a térségben lévő összes hajója kereste a gyermeket, és a dunai vízirendőrök közlése szerint még éjszakára sem függesztették volna fel a keresést.

Ám a Blikk megtudta, hogy a gyermek holttestét este fél 9 után néhány perccel megtalálták és kiemelték a vízből.

Miután megtalálták a gyermek holttestét, a korlátozást feloldották. A Blikknek a Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette elsődleges értesüléseinket, miszerint valóban három gyerek ment le együtt a Dunához, és közülük az egyik, egy 11 éves fiú tűnt el a vízben. A BRFK sajtóügyeletese lapunknak elmondta, a szülők a keresés első pillanatától a helyszínen voltak.

IDE KATTINTVA TEKINTHETI MEG A FOTÓKAT!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap