Kiderült ki vesztette életét a keszthelyi vonatbalesetben! Ő a halálos áldozata a tragédiának:

Kiderült ki vesztette életét a keszthelyi vonatbalesetben! Ő a halálos áldozata a tragédiának:


Halálos baleset történt Keszthelynél: egy autó és egy vonat ütközött össze, a rendőrség közlése szerint egy 16 éves fiú meghalt.

A police.hu közleményében azt írja, eddig tisztázatlan körülmények között 11 óra 30 perc körül Keszthelyen, az Entz Géza sétánynál egy vonat és egy személygépkocsi összeütközött. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy 16 éves fiú olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A Zaol.hu azt írja, a fiatal győri áldozata kizuhant az autóból, emiatt halt bele a sérüléseibe.

A Mávinform azt tette közzé a honlapján, hogy a Déli pályaudvarról Keszthelyre tartó Balaton InterCityvel ütközött össze a személygépkocsi egy andráskereszttel jelzett átjáróban. A vonaton senki sem sérült meg.

Kósi Zsolt, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivőjének közlése szerint a műszaki mentésre a Keszthelyi hivatásos tűzoltók vonultak ki.

A helyszínelés végéig – várhatóan késő délutánig – szünetel a vonatforgalom Keszthely és Balatonszentgyörgy között, emiatt azon a szakaszon pótlóbusz viszi az utasokat. Az átszállások miatt egész délután késésekre kell számítani a dél-balatoni vonalon és a Helikon InterRégió vonatai esetében – írták.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap