Orbán Viktor vasárnapi drámai bejelentése, aminek sokan nem örülnek majd

Orbán Viktor vasárnapi drámai bejelentése, aminek sokan nem örülnek majd


Orbán Viktor július 23-án tartott előadást a Tusnádfürdőn megrendezett eseményen, a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen, közkeletű nevén a Tusványoson.

A Kormányfő többek között arról is beszélt, hogy szerinte az igazán nagy baj nem most van, hanem 2030-ra kell készülni. Szerinte ugyanis addigra fognak igazán a politikai és gazdasági ellentétek kicsúcsosodni.Egy másik fontos dolog volt a beszédben, hogy Orbán szerint 2030-ra érik meg Európa egy olyan szintre, amikor mély válság is elérheti az Uniót.

Ami a 2030-ra való gyúrást illeti, Orbán Viktor úgy jósolt, erre az időszakra fognak olyan politikai és gazdasági ellentétek is felmerülni, és nem csak Európában, amelyek újra rajzolhatják a politikai térképeket.

Ekkora fog felhalmozódni a nyugati világ összes ma is létező problémái. Komoly válság lesz az Egyesült Államokban, az eurozóna övezet összes problémája is ekkorra fog csúcsra érni; a déli eladósodás mellett az északiak kifizetése – nem lesz fenntartható, ha így marad.Úgy vélte, egyik oldal kultúrája sem olyan, hogy addig változni fog. És az unióban újabb politikai erővonalak is lesznek: nettó befizetők leszünk például a jobb gazdasági fejlődés miatt.Forrás
loading...

AKTUÁLIS