Rettenetes baleset: kisiklott a vonat Sajónémetinél, rengeteg a sérült - Itt vannak a tragédia részletei

Rettenetes baleset: kisiklott a vonat Sajónémetinél, rengeteg a sérült - Itt vannak a tragédia részletei


Közlekedési baleset történt 2022. augusztus 5-én 17 óra körül Sajónémeti és a 26-os számú út között lévő vasúti átjáróban. Egy személyautó és egy vonat ütközött össze.

Az autóban négy személy sérült meg – írja a police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi hajtott a fénysorompóval ellátott átjáróba, ahol összeütközött a menetrend szerint közlekedő személyvonattal. A baleset következtében az autóban ülő mind a négy személy megsérült.

A Mávinform Facebook-oldalán azt írták, hogy a Miskolc-Tiszai pályaudvarról Ózdra tartó személyvonat ütközött össze egy autóval a Sajónémeti megállónál lévő vasúti átjáróban:

fénysorompó piros jelzést mutatott. A baleset következtében a motorvonat egy tengellyel kisiklott. A vonat utasai közül senki nem sérült meg.

Az autóban négyen utaztak, beszorultak a járműbe a baleset következtében. Az ózdi hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve feszítővágóval szabadították ki az utasokat. A balesethez mentőhelikopter is érkezett – közölte a katasztrófavédelem.

Az utasokat Bánréve és Ózd között pótlóbusz szállítja. A baleset miatt a Miskolc-Ózd vonalon hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap