Rettenetes tragédia! Holtan találtak rá a zenész házaspárra

Rettenetes tragédia! Holtan találtak rá a zenész házaspárra

Hogyan lehet kétszer csökkenteni a villanyszámlát? Nézz ide!



A CIKK IDE KATTINTVA OLVASHATÓ


A segítség sajnos már nem időben érkezett meg.

A kaliforniai zenész pár, Larry Petree és felesége, Betty holttestét vasárnap fedezték fel a Mojave-sivatag közepén, miután nemrégiben együtt indultak túrázni, azonban egy ideje nem adtak életjelet magukról - írja a New York Post.

A kiérkező rendőrök vasárnap délután Larryt a vezetőülésben, míg Bettyt a hátsó kereknek dőlve találták meg, a Kern megyei seriff hivatala pedig elmondta: az elsődleges szakvélemény szerint nem gyanakszanak idegenkezűségre, kizárták azt, hogy bűnözők végeztek volna a köztiszteletben álló házaspárral. Bár a rendőrség azt mondta, hogy a halál okáról majd később adnak tájékoztatást, de a portál azt írja, hogy halálukat vélhetően egy végzetes hiba, a kocsijukból kifogyott a benzin okozta.

Az üzemanyag nélküli kocsival szinte a homokrengeteg közepén rekedtek meg, a vizük elfogyott, a segítség pedig későn érkezett.

A 88 éves Larry Petree nemrég a Soda Crackers zenekarral lépett fel a Bakersfield Music Hall of Fame jótékonysági koncertjén július 30-án. Az 1950-es évek Bakersfield Sound korszakának kedvelt zenésze volt.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap