Autóbaleset szenvedett a gyönyörű magyar színésznő - Itt vannak a részletek.

Autóbaleset szenvedett a gyönyörű magyar színésznő - Itt vannak a részletek.


Sári Évi autóbaleset szenvedett, ráadásul pont akkor, amikor a születésnapját ment megünnepelni. Hátulról hajtottak bele egy dugóban, három kocsi sérült meg.


„Új autóm van, a kis szerelmem. Fájt, hogy kisebb kár keletkezett a hátulján. A legjobban a középső autót sajnáltam, amely jobban megrongálódott, ráadásul egy mozgássérült fiú az érintett, aki autóval jár dolgozni. A harmadik felet győzködni kellett, hogy elismerje a hibáját. Két óráig tartott, amíg rendőrt hívtunk, kitöltöttük a papírokat, és a kárszakértő felmérte a keletkezett bajt" - mesélte a HOT! Magazinnak

Arra gondolok, hogy talán valami rosszabbtól óvott meg a sors. Rájöttem, fölösleges dühöngeni: vannak nagyobb problémák is az életben! Az elmúlt évben két fiatal közeli ismerősöm is megbetegedett, és tragikus véget ért az életük. Édesanyám is egy éve hagyott itt. A szülinapomra sem kívántam mást, csak egészséget és azt, hogy úgy haladjon szakmailag tovább az életem, ahogy eddig. Az egészségnél nincs fontosabb” - magyarázta.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap