Nem hiszed el kivel jöhetett össze Berki Mazsi - Ő az a tehetős üzletember

Nem hiszed el kivel jöhetett össze Berki Mazsi - Ő az a tehetős üzletember


Berki Mazsi újra szerelmes? Legalábbis egyre több jel utal arra, hogy Berki Krisztián özvegye a gyász után továbbléphetett és egy másik férfi oldalán keresheti a boldogságot.

A május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt volt Fradi-vezér felesége az elmúlt hónapokban tizenegy hónapos kislányával együtt igyekezett továbblépni a gyászon, és új életet kezdeni. Június végén Balira utazott, ahol igyekezett feldolgozni a veszteséget. Információink szerint azonban a hosszú utazásra Mazsi nem egyedül, hanem egy férfi társágában ment. Erről korábban Krisztián édesanyja is feldúltan nyilatkozott a Blikknek.

– Aki tényleg, komolyan gyászol, az nem nyaralgat Balin, vagy utána Siófokon, ahol egyébként egy pasival volt, nem jár-kel rihegve-röhögve ide-oda, nem flörtölget egy buliban valami tévéssel, és nem megy el táncikálni a tévébe – fogalmazott Júlia asszony.

Korábban Berki özvegye az ismert producer, Kovács Dániel társaságában jelent meg egy sajtóeseményen, ám azóta kiderült, köztük nincs semmi, egy másik férfinak viszont információink szerint néhány hónapja valóban sikerült közel kerülnie az egyedülálló édesanyához.

Több olvasóriporterünk is jelezte, hogy Mazsit többször látták Budapesten egy magas, izmos férfi társaságában. Legutóbb a múlt hét végén buliztak együtt a Club Heavenben.

– Látszott rajtuk, hogy nagyon odavannak egymásért. Csókolgatták és ölelgették egymást. Mazsin úgy tűnt, sikerült továbblépnie – mesélte az egyik szemtanú.

A Blikknek egy Mazsihoz közel álló informátor azt is elárulta, hogy a férfit Zoltánnak hívják, és való igaz, hogy már Balin, valamint a Balatonon is együtt nyaraltak.

ZOLTÁN, A VIDÉKI ÜZLETEMBER LEHET MAZSI ÚJ PÁRJA

– Vidéken él, és sikeres üzletember, van egy jól menő vállalkozása. Már korábban is ismerték egymást Mazsival a közös barátaiknak köszönhetően. Hónapok óta együtt vannak, Zoltán rengeteget segített neki a gyászban és az újrakezdésben. Jól megértik egymást, hiszen egy korábbi kapcsolatából neki is van egy kislánya – árulta el Mazsi ismerőse, aki arról is beszélt, a fiatal vállalkozónak korábban több ismert hölgyhöz is volt köze.

Bár talán korainak tűnhet Berki Mazsi új kapcsolata, a Dancing with the Stars versenyzője többször elmondta, nem szeretne a múlton rágódni, csak a jövőbe tekint a kislánya és saját maga érdekében.

– Nem hagyhatom el magam, mert Emma számomra a világ közepe! Neki erős anyára van szüksége. Neki nem jönnek vissza újra ezek az évek. És ezek az évek meghatározóak a személyiség fejlődésében. Ez óriási nyomás a lelkemnek – vallott korábban Mazsi, akit ezúttal, a fiatalemberrel együtt hiába kerestünk.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap