Friss! Megrendülve tudatta a színház a tragédia hírét: férje után halt a legismertebb magyar... - MUTATJUK a részleteket:

Friss! Megrendülve tudatta a színház a tragédia hírét: férje után halt a legismertebb magyar... - MUTATJUK a részleteket:


Szívszorító búcsú, mindenki gyászol.

Megrendülve tudatta az egri Gárdonyi Géza színház, hogy szeptember 24-én elhunyt színházuk egykori tagja, Harák Judit jelmeztervező - tudatta a Blikk a szomorú hírt.

Annak idején színművész férjével, Kelemen Csabával együtt Gali László igazgató szerződtette az újonnan megalakult egri társulathoz, melynek 1989-től 1995-ig volt tagja. Az utóbbi években többször dolgozott ismét teátrumunkban

Utolsó munkájaként az évad végén közönség elé kerülő Aranyrandevú című retró-komédia jelmezeit tervezte számunkra. Nevéhez kötődik a nagy sikerrel bemutatott Illaszertár, Az egérfogó és a Black Comedy is
– írta közösségi oldalán az intézmény.



A Gózon Gyula Kamaraszínház közösségi oldalán Szabó Ágnes igazgató is búcsúzik:

„Generációjának minden szakmai tudását magában hordozó, kiemelkedő ízléssel, erős, meghatározó színvilággal rendelkező alkotó volt. Kedvesen, a végtelenségig türelmesen végezte a munkáját, nem tudtunk olyat kérni tőle, amit odaadóan ne teljesített volna.

Augusztusban beszéltünk utoljára, nem sejthettem, hogy az lesz az utolsó.

Harcostársam volt Judit... már soha többet nem tudom neki bemutató előtt fél órával mondani, hogy: ha még azt a gyöngyöt fel akarod varrni, megőrülök.

Még sokáig szerettem volna mondani”

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap