GYÁSZ! MOST JÖTT! Egy ország szorított érte, de sajnos nem sokkal ezelőtt bejelentették a TV2 sztárjának halálhírét!

GYÁSZ! MOST JÖTT! Egy ország szorított érte, de sajnos nem sokkal ezelőtt bejelentették a TV2 sztárjának halálhírét!


Bognár János, a Sztárban Sztár leszek! énekese műtüdővel küzdött az életéért egy olaszországi kórházban, ám nemrég kiderült, hogy baktérium támadta meg, így még kevesebb lett az esélye annak, hogy felépül azt követően, hogy egy motoros elütötte. A barátai bíztak benne, hogy meggyógyul, ám a szervezete feladta a harcot.

Ahogy arról korábban már a Blikk is beszámolt, a Sztárban Sztár leszek! előző évadának énekesét, Bognár Jánost komoly baleset érte az olaszországi utazásán: elütötte egy motoros. A tragédia következtében koponyasérülést és bordatörést szenvedett, így hetek óta egy palermói kórházban kezelték az öntudatlan előadót. Bár a szülei már nem élnek, testvérei pedig nincsenek, emellett a rokonaival nem tartotta a kapcsolatot, a barátai gondoskodtak az ügyeiről ebben a tragikus helyzetben.

Jánost műtüdőre kötötték, majd élet-halál közt lebegve küzdött az életéért immár ötödik hete, amikor baktérium támadta meg a tüdejét. Egyik közeli barátja, Tibor korábban részletesen elmondta lapunknak, milyen súlyos az énekes állapota:

„Pénteken este észrevették, hogy a légcsövén keletkezett egy lyuk, illetve az arccsontja is eltört, de ezeket a problémákat elhárították az orvosok. A nagyobb probléma, hogy találtak a tüdején valami baktériumot, ami miatt nem ébresztgették tovább. Ebből mintát vettek, és megpróbálják kitenyészteni, hogy célirányosan folytathassák a kezelést. Spontán légzése van valamennyi, de ennek az intenzitása még nem megfelelő” – mesélte Tibor.

János szervezete azonban feladta a harcot: a Bors információi szerint a tehetséges előadó öt hét kóma után elhunyt.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap