ITT NAGY SZEPTEMBERI, OKTÓBERI előrejelzés : Ilyen idő lesz OKTÓBER közepéig! Ezt a szakértők sem értik….DÖBBENETES, hogy mi vár ránk…

ITT NAGY SZEPTEMBERI, OKTÓBERI előrejelzés : Ilyen idő lesz OKTÓBER közepéig! Ezt a szakértők sem értik….DÖBBENETES, hogy mi vár ránk…


Hétfőn többnyire gomolyfelhős-napos időre számíthatunk, és több tájegységünkön is kialakulhatnak átmeneti jelleggel futó záporok, néhol akár zivatarok is, de kezdetben helyenként eső is előfordulhat. A nyugati-északnyugati szelet többfelé erős, a Dunántúl északi felén néhol viharos széllökések kísérhetik. Reggelre általában 5 és 11 fok közé hűl le a levegő. Délután 14-19 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

Kedden változóan felhős-napos időre van kilátás, és ezen a napon is kialakulhatnak többfelé átmeneti jelleggel futó záporok, helyenként zivaatrok. Többfelé élénk, erős marad az északnyugati szél. Hajnalban 4-10 fok várható, de az északi és északkeleti tájakon ettől is hidegebb lehet. Délutánra 14 és 20 fok közé emelkedhet a hőmérséklet.Szerdán is marad a napos-gomolyfelhős idő helyenként záporral, egy-egy zivatarral. Az északias szelet többfelé élénk, a Dunántúlon erős lökések kísérhetik. A hűvös reggelt követően délután 14-19 fok valószínű.

Csütörtökre szintén napos-gomolyos idő körvonalazódik, helyenként futó zápor, esetleg rövid ideig tartó zivatar előfordulhat. Az északias szél még többfelé élénk lehet. Napközben 14-19 fokra van kilátás. Pénteken sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, csak néhol fordulhat elő egy-egy gyenge zápor átmenetileg. A szél veszít erejéből. Délután 14-19 fokot mutathatnak a hőmérők, de hajnalban helyenként talajmenti fagy előfordulhat.

Ami pedig a távolabbi jövőt illeti, egyelőre úgy tűnik, egészen október közepéig nem kell számítanunk fagyokra, sőt a nappali csúcshőmérsékletek is 16 fok felett maradnak.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap