Most jött! Tömegkarambol az M5-ösön!!! 5 kilométeres a torlódás - ITT vannak a részletek:

Most jött! Tömegkarambol az M5-ösön!!! 5 kilométeres a torlódás - ITT vannak a részletek:


Három autó ütközött össze az M5-ös autópályán, az inárcsi pihenő után. Az M0-s 74-es kilométerénél két autó ütközött, míg az M3-as autópályán az erős forgalom okoz fennakadásokat a közlekedésben. Összeütközött három személyautó az M5-ös autópálya 34-es kilométerénél a főváros felé vasárnap délután, a baleset miatt torlódás alakult ki – jelezte honlapján az Útinform.

Mint írták, a baleset az inárcsi pihenő után történt. A forgalom csak a külső sávon halad, ezért 4-5 kilométeres torlódás alakult ki. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a dabasi hivatásos tűzoltók az egyik gépkocsit félretolták a belső sávból, majd áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

A katasztrófavédelem szerint két autó ütközött az M0-s autóút 74-es kilométerénél, a Megyeri híd irányában a Váci úti felhajtón. A fővárosi hivatásos és az újpesti önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Az Útinform arról is beszámolt, hogy az M3-as autópályán Budapest irányába Gyöngyös és a főváros között erős a forgalom, ami miatt egybefüggő kocsisor alakult ki. Szakaszosan torlódásra és hosszabb menetidőre kell számítani. A lassan haladó kocsisorban katonai konvojok is közlekednek, melyek közelében fokozott figyelemmel kell haladni.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap