Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy Zoltán tragikus hirtelenséggel meghalt!

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy Zoltán tragikus hirtelenséggel meghalt!


Dráma a focipályán: mérkőzés közben halt meg a monori játékos

Péntek este közel egy órán keresztül küzdöttek Magócsi Zoltán életéért, aki a CsHC 94 SE–Monor SE old boys mérkőzésen lett rosszul – írja a Blikk. A monori csapat játékosa 52 éves volt.

„Lenyelte a nyelvét, próbáltuk kihúzni, ami sikerült is” – emlékezett vissza a tragikus pillanatokra Halászi Ferenc, a csepeli együttes tulajdonosa, csapatkapitánya, aki testközelből látta a történteket. Elmondta, „Zoltán játék közben összeesett, a közelben lévő játékostársával együtt azonnal mentem segíteni.” Hozzátette, a csepeliek kapusa is odaszaladt, „Dr. Gyarmathy Miklós, aki gyógyszerész, megpróbálkozott az újraélesztéssel, miközben hívtuk a mentőket. Hamar kiértek, az egyikük ráadásul együtt focizott korábban Zoltánnal... Közel 50 percig küzdött mindenki az életéért, de sajnos már nem sikerült megmenteni.”

A Blikknek egy helybéli arról számolt be: „Egyelőre nem tudni, mi volt a halál oka. Nagyon rendes, alázatos ember volt. A meccset megelőzően minden orvosi vizsgálaton megfelelt, csak találgatni tudunk, mi okozta ezt a szörnyű csapást.”


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap