Kiderült ki halt meg az M3-ason történt tragédiában

Kiderült ki halt meg az M3-ason történt tragédiában


Dr. Fogarassy Csaba halt meg az M3-ason történt tragédiában

A gödöllői egyetem tanára és igazgatója 51 éves volt.

Ahogy tegnap a Bors is beszámolt róla, halálos kimenetelű baleset történt az M3-as autópálya 50-es kilométerénél, Kerekharasztnál. A Katasztrófavédelem összefoglalójából kiderült: a személygépkocsi egy elektronikai alkatrészeket szállító kisteherautó hátuljába csapódott, majd az árokba hajtott.

A kocsiban csak a sofőr ült, akit egy arra járó, szabadnapos orvos segítségével a hatvani hivatásos tűzoltók emeltek ki a roncsból. Ők kezdték meg az újraélesztését, majd átadták a sérültet a kiérkező mentőknek, azonban az 51 éves férfi életét már nem lehetett megmenteni.

A baleset miatt feltorlódott sorban egyébként több jármű – egy teherautó, egy kisbusz, egy kisteherautó és egy személykocsi – is egymásba hajtott. Ennek a karambolnak már nem volt sérültje.



A Gödöllői Hírek információi szerint a baleset áldozata a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem tanára és intézetigazgatója, dr. Fogarassy Csaba volt. Kiderült: a tanár tegnap utolsó előadását a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének vidéki konferenciáján tartotta, ahonnan hazafelé tartva érte a tragédia. Az egyetem Facebook-oldalára ma reggel került ki a szomorú bejegyzés.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap