Már biztos! Hétfőn zárva lesz a Tesco, a Lidl és az Aldi is - Erre kell készülni!

Már biztos! Hétfőn zárva lesz a Tesco, a Lidl és az Aldi is - Erre kell készülni!


Három nagy áruházlánc tart munkaszüneti napot a nemzeti gyásznap alkalmával Nagy-Britanniában. II. Erzsébet királynő temetésének napján a brit üzletek, szupermarketek, hipermarketek zárva lesznek, pár kivétellel.

Nagy-Britannia legnagyobb élelmiszerüzletei, köztük a Tesco, a Sainsbury's, a Morrisons, az Asda, az Aldi és a Lidl megerősítették, hogy a királynő temetésének napján bezárják üzleteiket, és csatlakoztak olyan kiskereskedőkhöz, mint a John Lewis, a Waitrose, a Primark és a B&Q – írja a Retail Gazette.

A Tesco és a Sainsbury's is bezár erre a napra, de a kisebb boltok és a benzinkutak 17 órától nyitva lesznek. A Tesco a temetés napján az online rendeléseket is törölte, ugyanúgy, mint az Ocado.

Jason Tarry, a brit Tesco vezérigazgatója elmondta: „Szeretnénk kifejezni legmélyebb részvétünket a királyi családnak, valamint köszönetünket Őfelségének, a királynőnek a rendíthetetlen szolgálatáért.

Szeptember 19-én, hétfőn, annak érdekében, hogy kollégáink leróhassák tiszteletüket, nagy áruházaink egész nap zárva lesznek, Express áruházaink pedig 17 óráig zárva maradnak”.

Az Aldi és a Lidl is közölte, hogy az összes üzletüket bezárják ezen a napon.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap