MOST JÖTT A HÍR! Tóth Gabi kórházba került - ITT vannak a legfrissebb információk, amit az énekesnőről tudni lehet:

MOST JÖTT A HÍR! Tóth Gabi kórházba került - ITT vannak a legfrissebb információk, amit az énekesnőről tudni lehet:


Az énekesnőnek ma 17 órakor lett volna jelenése a tapolcai Tamási Áron Művelődési Központban, ám a program elmarad, mert Gabinak kórházi ellátásra van szüksége.

Navracsics Tibor a Facebook-oldalán számolt be a hírről, hogy Tóth Gabi kórházba került, emiatt elmarad a mai napra szervezett Polgári Szalon Tapolcán.

Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki! Az új időpontról hamarosan tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt!
– számolt be a program elnapolásáról a minap a Fidesztől a KDNP parlamenti frakciójába átülő politikus.



Tóth Gabinak ma 17 órakor lett volna jelenése a tapolcai Tamási Áron Művelődési Központban, ahol vele lett volna egy beszélgetés Navracsics közreműködésével.

Arról egyelőre nincs információ, pontosan mi történt az énekesnővel, de a területfejlesztési miniszter bejegyzése alatt Gabi férje, Krausz Gábor annyit írt:

Hála Istennek, nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség, csak egy kis pihenésre van szüksége, köszönjük a jókívánságokat.

FRISS:

Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy már sokkal jobban vagyok. Megterhelő volt számomra az elmúlt időszak, ezért a következő hónapokban vissza kell vennem a tempóból. Természetesen, a holnapi, szegedi koncert nem marad el, a közönség szeretete, a zene feltölti a lelkem és számomra ez a legfontosabb. Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat, az aggódást


- írta Tóth Gabi.

Forrás

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap