Levélben értesítették a magyar rendőröket, hogy készüljenek fel, mert egész télen tilos lesz... - ÍME a részletek:

Levélben értesítették a magyar rendőröket, hogy készüljenek fel, mert egész télen tilos lesz... - ÍME a részletek:


A hivatalos szerveket sem kerüli el a rezsiválság. A rendőröket ugyanis most egy levélben tájékoztatták arról, hogy tilos lesz bekapcsolniuk a fűtést az épületben, a hideg ellen pedig a legjobban megfelelő öltözékkel védekezhetnek majd.

Megdöbbentő levelet osztott meg közösségi oldalán a Zsaruellátó szervezet. Az üzenetben arról tájékoztatták a rendőröket, hogy „a Kapitányságvezető Úr által elmondottak alapján a fűtés beindítására csak és kizárólag az MRFK-ról (Megyei Rendőr-főkapitányság) érkező utasítás, engedély alapján kerülhet sor, önállóan nem lehet a fűtést elindítani az épületekben”.

A levélben ezen kívül leírták azt is, hogy „az irodákba egyénileg behozott hősugárzók bekapcsolása és működtetése szintén nem engedélyezett.

A hideg elleni védekezés a megfelelő öltözködési mód megválasztásával és a rendszeres munkaközi szünetekben végzett mozgással biztosítandó”.

Pihenőidőben majd egymás hátát csapkodjuk, meg majd összebújunk, mint a malacok. Mindenesetre a büfében a forró tea kelendő lesz– írta a Zsaruellátó a bejegyzése mellé fanyar humorral.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap