Tóth Gabi összeomlott az őt ért kritikák miatt! ÍME a részletek:

Tóth Gabi összeomlott az őt ért kritikák miatt! ÍME a részletek:


Tóth Gabinak elege van a rosszakarókból, és abból a bántó komment viharból, ami az elmúlt pár hónapban mindennapossá vált. Próbál nem koncentrálni a közösségi oldalakra, és más módon kommunikálni az őt támogató rajongóival. Blog bejegyzésében ír arról, mennyire megviseli az ellene folytatott komment hadjárat.

Az énekesnő a Család.hu oldalán vezeti Tóth Gabi - Kendőzetlenül című blogját, amelyben őszintén mesél arról, mi történik az életében. Legutóbbi bejegyzésében - Meglátni a jót címmel - azt fejti ki, vajon érdemes-e "lelkiznie" a közönségének vagy sem, hiszen a családja mellett a rajongói tartják benne a lelket.

Már az első bekezdésben kifakadt belőle, hogy elege van, mert a közösségi oldalainak a szüneteltetése sem oldotta meg a kellemetlenségeket: "Azért is némítottam el az oldalaimat, hogy legalább azokat az embereket, akik szeretnek, támogatnak, ne tegyem ki ennek a hihetetlen mértékű gyűlölet cunaminak, aminek én a középpontjába kerültem immár sokadik alkalommal. De most valami eltört bennem. Ezúttal nem tudok úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne" - írja az énekesnő.

A híresség elkeseredett, mivel úgy érzi, bármennyire is a mély igazságot osztja meg magával és az életével kapcsolatban, a közönsége és a bulvársajtó mindent kiforgat. Már előre elképzelte az ironikus címeket, és a lesajnáló cikkeket. Attól is tart, hogy más hírességek fognak a blogbejegyzés alapján lesajnáló vagy kattintás vadász posztokat kitenni.

"Talán soha nem lesz vége… és ez baromira fáj. Ami a legjobban fáj, hogy tényleg nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell. Milyen mértékű a bűnöm, ami miatt évek óta ki lettem kiáltva ellenségnek?" - kérdezi Tóth Gabi.

A családtagjaim, a gyermekem halálát kívánni maradhat büntetlen?

Szerinte, a rosszakarói inkább önvizsgálatot kellene végezzenek ahelyett, hogy az ő életével foglalkozzanak, és azzal töltsék az idejüket, hogy a következő beszóláson töprengjenek. Vajon ezek az emberek tudják-e, mit él meg ő legbelül mindeközben.

"Azon is gondolkodtam, vajon tisztában vannak-e azzal, hogy olvasom ezeket a híreket, a cikkeket, a kommenteket, belül kicsit belehalok és aztán odafordulok a kétéves gyermekemhez és mosolyognom kell. (...) Hogyan ölelnék át a gyermeküket, tudván, hogy neki is milyen tragikus sorsot szánnak olyan emberek, akiket még csak nem is ismer?" - töpreng a sztár.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap