Vonatbaleset történt Magyarországon! A tehervonat több száz méteren keresztül... - ÍME a részletek:

Vonatbaleset történt Magyarországon! A tehervonat több száz méteren keresztül... - ÍME a részletek:


A MÁVINFORM tájékoztatása szerint vasárnap késő este Pestszentlőrincen, a Ráday Gedeon utcai felüljáróról közúti baleset miatt egy autó a vasúti pályára zuhant, ahol egy tehervonat nekiütközött. A balesetben az első információk szerint az autó vezetője megsérült.

Az MTI helyszínről származó információi szerint az autó vezetőjét a kiérkező rendőrök még az ütközés előtt kimentették a gépjárműből. A sofőr kisebb sérülést szenvedett.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a tehervonat több száz méteren keresztül tolta, majd maga alá gyűrte a járművet.

Az MTI későbbi híre szerint befejezték a műszaki mentést Pestszentlőrincen, mindkét vágányon megindulhat a vonatforgalom, hajnalra nem lesznek fennakadások a ceglédi vonalon.

Mint emlékeztetnek: a baleseti helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt Pestszentlőrinc és Vecsés között nem közlekedtek a vonatok.

A vasúttársaság honlapján közölt információ szerint a Volánbusz és a BKK párhuzamos járatain már nem érvényesek a vasúti jegyek és bérletek.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap