Megtörtént a nagy bejelentés Lajcsiéknál - Talán még nem késő…

Megtörtént a nagy bejelentés Lajcsiéknál - Talán még nem késő…


Úgy tűnik, Galambos Lajos mindent megtesz, hogy visszahódítsa volt feleségét, Bogit. Nagy kérdés, hogy még időben jött-e a döntés.

Galambos Lajos teljesen új fejezetet kezdene magánéletében. Évtizedekig nyitott könyv volt az élete a nagyközönség előtt, de most megfogadta, nem beszél többet privát dolgairól. A korábban mindig készségesen nyilatkozó zenészt mi is napokig próbáltuk elérni, de nem jártunk sikerrel. Többen is úgy gondolják, ennek a nagy váltásnak az lehet az oka, hogy a válás ellenére próbálja visszahódítani gyermekei édesanyját, Bogit.

Nem tett eleget Bogi kérésének Amikor Lajcsi 7 évvel ezelőtt közműlopási ügybe keveredett, az ügyészség feleségét is bevonta az ügybe, ami hatalmas lelki teher volt neki. De nem csak az eljárás viselte meg, hanem férje akkori hozzáállása is, amivel nagyon nem értett egyet.

- Nem tagadom, a bírósági ügyem igencsak megsínylette a házasságunkat Bogival, úgy is fogalmazhatnék, hogy ráment a kapcsolatunk
– nyilatkozta akkoriban lapunknak Lajcsi. – Ő nem tolerálja az ezzel kapcsolatos nyilatkozataimat, úgy érzi, hogy kiteregetem a magánéletünket, csakhogy én mindig is a nyilvánosság kereszttüzében éltem. Ő is erős személyiség, én is az vagyok, és ebbe nem is hagyok beleszólást. Vannak dolgok, amik nem képezik megbeszélés tárgyát. Ez például ilyen. A mindennapjainkon rontanak ezek a csaták.

Most már biztos, hogy szakított
Végül a kapcsolatuk annyira megromlott, hogy előbb csak szétköltöztek, majd az év elején jogilag is elváltak Bogival. Ezek után, úgy öt hónappal ezelőtt, a zenész arról mesélt lapunknak, hogy már van új barátnője is. Nemrég viszont megerősítette, hogy szakított ezzel a hölggyel. És ugyan arról már nem akart beszélni, de az is kiderült, hogy idén nyáron együtt nyaralt feleségével. Most pedig bejelentette az RTL Reggeli című műsorában, hogy mostantól csak szakmai dolgokról hajlandó beszélni.

- Azt gondolom, hogy egy közszereplőnek illik megszólalni, ha vele valami történik. Az a baj, hogy valótlan dolgok is megjelentek, ami bánt engem, ezért most húztam egy vonalat, ami a magánéletemet illeti. A sajtónak nagyon fontos szerepe van abban, amit elértem, megírták a sikereimet és támogattak, de a magánéletem most már nem ez a kategória. Ezzel kapcsolatban most már nem akarok nyilatkozni, inkább háttérbe vonulok.

Vagyis minden jel arra utal, hogy volt felesége korábbi kérésének most végre eleget akar tenni. Talán nem véletlenül, hisz mindig elmondta, mennyire szereti Bogit, és mennyire fáj neki, hogy elvesztette. Így most feltehetően azon dolgozik, hogy visszaszerezze élete párját, és talán még nincs is késő ahhoz, hogy újra szép családi életet élhessenek együtt.

Szerelem első látásra
Úgy tűnik, Lajcsinak most ugyanúgy meg kell küzdenie Bogiért, mint annak idején, amikor beleszeretett. Egy Lajos-napi bulin találkoztak először, és a zenésznek rögtön megtetszett a nő, aki azonban egy másik férfi oldalán érkezett. De ő is észrevette, hogy Lajcsi figyeli, és szemkontaktusba is kerültek. A trombitásnak attól a pillanattól kezdve csak rajta járt az esze, érdeklődött is utána, de mindhiába, nem akadt a nyomára. Hónapok teltek el, míg egyszer autójával a budapesti dugóban araszolva egy busz hátuljában meglátta őt. Lajcsi befurakodott a busz mögé, majd dudált és integetett neki, hogy szálljon le. Bogi pár megálló után aztán eleget is tett a kérésének és átszállt az autójába. Onnantól kezdve felpörögtek az események: az asszony lezárta a korábbi kapcsolatát, és elég gyorsan összeköltözött a zenésszel. Majd hamarosan meg is esküdtek, és aztán sorban jöttek a gyerekek.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap