1 perce érkezett! Kiderül, ki halt szörnyet a tragikus autóbalesetben - ITT vannak a legfrissebb részletek:

1 perce érkezett! Kiderül, ki halt szörnyet a tragikus autóbalesetben - ITT vannak a legfrissebb részletek:


Egy nagyszerű ember távozott közülünk.

Halálos kimenetelű baleset történt az M3-as autópálya 50-es kilométerénél, Kerekharasztnál. A Katasztrófavédelem összefoglalójából kiderült: a személygépkocsi egy elektronikai alkatrészeket szállító kisteherautó hátuljába csapódott, majd az árokba hajtott.

Sajnos kiderült, hogy az áldozat nem más, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem tanára és intézetigazgatója, dr. Fogarassy Csaba volt. A tanár tegnap utolsó előadását a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének vidéki konferenciáján tartotta, ahonnan hazafelé érte a tragédia. Az egyetem Facebook-oldalára ma reggel került ki a szomorú bejegyzés.

“Megrendülten tudatjuk a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem közösségével, hogy 51 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Dr. Fogarassy Csaba egyetemi tanár, az Agrár- és Élelmiszergazdasági Intézet igazgatója. Emlékét diákjai és kollégái hálás szívvel őrzik. Egyetemünk közössége osztozik családja mély fájdalmában. A temetés részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást. Nyugodjék békében!” – áll a közleményben, amit a Bors szúrt ki.

A poszt alá özönlenek a részvétnyilvánítások.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap