13 napig küzdött az életéért a 46 éves magyar zenész, végül szervezete feladta a harcot. Ezt jelentette be a zenekara

13 napig küzdött az életéért a 46 éves magyar zenész, végül szervezete feladta a harcot. Ezt jelentette be a zenekara


Hatalmas fájdalom.

Ribarics Tamás idén július elején egy darázscsípés következtében kómába esett. 13 napig küzdött az életéért, de végül szervezete feladta a harcot, július 23.-án 46 évesen elhunyt. A népszerű rockzenész már 2012, az első Tales Of Evening-lemez óta az együttes része. A rockbanda egy fájó szívű közleményt osztott meg a rajongókkal, saját Facebook-oldalukon.

Megköszönték a rajongóknak és a zenészkollégáknak az együttérzést, amit irántuk tanúsítottak, majd az elmúlt évek nehézségeiről írtak, amely jócskán megnehezítette az együttes létezését. Soraikból úgy tűnik, előfordulhat, hogy a zenekar megszűnik – írja a Blikk.

Kedves ToE rajongók, zenésztársak, barátok!

Köszönjük, hogy ilyen sokan írtatok, hívtatok és kerestetek bennünket. Kedves szavakat, segítő szándékot és valódi együttérzést kaptunk tőletek. Ez sokat jelent nekünk.

Az elmúlt évek negatív történései egyébként is nagyon megnehezítették a haladást, munkát, az együttesünk életét, tulajdonképp a létezését. Sajnos olyan dolgok ezek, melyről senki nem tehet, egyszerűen megtörténnek. Miközben folyamatosan próbáltuk ezeket az akadályokat leküzdeni és továbbmenni a “hosszú köves úton”, 2022 nyarán olyan dolog történt, amire nem lehet felkészülni.

Szeretnénk azt írni, hogy nehéz időszakon vagyunk túl, de sajnos nem így van. Nem vagyunk túl rajta … Riba barátunk elvesztése olyan mély nyomokat hagyott, melynek feldolgozásához biztosan idő kell. Nem tudjuk mennyi idő és nem tudjuk sikerülhet-e valaha. Ő olyan alappillére, meghatározó egyénisége volt a zenekarnak, aki nélkül tényleg nagyon nehéz a továbblépés, folytatás. Célokat, álmokat tűztünk ki, melyek nélküle most elérhetetlennek tűnnek.

Barátunk volt, segítőnk a nehéz időkben, egy igaz, jószívű ember. Sokkal több, mint a zenekar tagja.

Tényleg leírhatatlan érzés, amikor látjuk, mennyien gondoltatok rá, szurkoltatok neki az utolsó pillanatig. Nem igaz a mondás, miszerint bárki pótolható. Ha ilyen tragédia történik ugyanolyan már soha nem lesz. Jelenleg ezt próbáljuk valahogy elfogadni és felfogni. Egy biztos… Bármit hozzon az élet, bárhogy alakuljon a zenekar sorsa Riba mindig ott lesz velünk a színpadon és örökre ott marad a gitárjátéka, ezáltal szíve az összes dalban.

Nem tervezünk. Csak emlékezünk és közben próbálunk kijutni a szakadékból.

Azon dolgozunk, hogy erőt gyűjtsünk és valahogy folytassuk utunkat. Talán Riba is és legtöbbünk így szeretné. Sajnos azonban felelőtlenség bármit ígérni és nem teljesíteni.

Ezért ebben a pillanatban időt és türelmet szeretnénk kérni tőletek.

Mivel tényleg sokat jelent számunkra minden, ami e zenekarhoz tartozik, fontosnak éreztük, hogy tudjatok erről” – írja Facebook-oldalán a megtört zenekar.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap