1 perce kaptuk a hírt : Újabb legenda került kórházba: mindenki a gyógyulásáért imádkozik….

1 perce kaptuk a hírt : Újabb legenda került kórházba: mindenki a gyógyulásáért imádkozik….


Komoly balesetet szenvedett Baranyi László.

Komoly balesetet szenvedett Baranyi László. A 95 éves színész egy forgatásra igyekezett, amikor megbotlott és hatalmasat esett. Azonnal mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították. Egy héttel később pedig a feleségét, Klára asszonyt érte baleset: eltört a szegycsontja. Az idős házaspár azóta is otthon lábadozik, és hetente kétszer egy kirendelt ápoló segít nekik- tudta meg a Blikk.

– Nagy örömmel mondtam igent szerepre, egy idős embert kellett volna alakítanom, aki a végén meghal. Úgy gondoltam, ez a film szép és méltó befejezése lenne színészi pályafutásomnak. Épp egy próbafelvételre mentem, amikor megbotlottam a lépcsőn és hatalmasat estem. Az arcomat próbáltam a kezemben lévő aktatáskával védeni, de a szemüvegem így is betört és felcsúszott a homlokomra, a fejemből pedig ömlött a vér – idézi fel a történteket a színész, akinek a stábtagok azonnal a segítségére siettek.


A fejem betört, de más csontom nem sérült, a bal vállam viszont alaposan zúzódott, az egész karom lila volt. Még aznap hazaengedtek, de sokat kellett pihennem, és egy ideig fel volt kötve a karom. Szerencsére a sérüléseknek már nyoma sincs, de a vállam még mindig nagyon fáj, nem tudom a karom teljesen felemelni. Minden reggel tornáztatom, bízom benne, hogy nemsokára újra a régi lesz.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap