Bejelentette a rendőrség! Most már teljesen bizonyos, az Ő holttestét találták meg a Dunában! Megszólaltak a rokonok is - ÍME a részletek:

Bejelentette a rendőrség! Most már teljesen bizonyos, az Ő holttestét találták meg a Dunában! Megszólaltak a rokonok is - ÍME a részletek:


Bejelentést tett a rendőrség, megtalálták az eltűnt topmenedzser, Szűcs Tamás holttestét.



Több mint egy hónapja, szeptember 28-án tűnt el a boldog házasságban élő budapesti üzletember, aki egy koncertet követően nem ért haza. A család szerint nem volt titkos élete, nincs olyan rejtély, új, avagy felelevenített régi kapcsolat, amely miatt új fejezetet akart volna kezdeni, és önszántából lépett ki eddigi életéből.

Nemrég azonban egy horgász bukkant rá egy holttestre a Dunában, a főváros közelében, Adonynál. Néhány méterre a parttól, egy uszály elhaladtát követően jelent meg a vízfelszínen a halott férfi. Már akkor sokan találgattak, hogy a Pátria Nyomda egy hónapja eltűnt termelési igazgatója lehet. A rendőrség pedig pénteken erősítette meg, hogy valóban ő az.

Egy emberként kereste az ország a topmenedzsert, akinek holttestére nemrégiben találtak rá. A DNS-vizsgálat kimutatta, hogy a Dunából kihúzott maradvány valóban az üzletember. A család végre békességben és csendben szeretné gyászolni az elhunytat.

Mint ahogyan a Blikk megírta, több mint egy hónapja, szeptember 28-án tűnt el a boldog házasságban élő budapesti üzletember, aki egy koncertet követően nem ért haza. A család szerint nem volt titkos élete, nincs olyan rejtély, új, avagy felelevenített régi kapcsolat, amely miatt új fejezetet akart volna kezdeni, és önszántából lépett ki eddigi életéből.

Most megszólalt a tragédiával kapcsolatban az elhunyt férfi egyik hozzátartozója is.

- Most mindazokhoz szólok, akik Tamás felkutatásának ügyében egy emberként mozdultak meg, és forgatták fel velünk a magyar média berkeit. Kerestük Tamást, és megtaláltuk. Sajnos nem úgy, ahogy szerettük volna. Hogy ennek mi a valódi oka, azt kár boncolgatni, hiszen a végeredményen mit sem változtat. Köszönet minden jó szóért, együttérzésért. Eddig erre volt szükségünk. Ezután viszont a béke és nyugalom, amire vágyunk. Zajos volt a kutatás, legyen csendes a vége - írta a hozzátartozó a Facebookon.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap